".. grymma resultat samt ha kul på träningen är A och O.."

Om Marcus Strågefors

marcus-s

 

 

Mitt namn är Marcus Strågefors och är personlig tränare / kostrådgivare bosatt i Uppsala.
Är en driven person som har lätt för att hitta lösningar till tränings och hälso relaterade problem.
Att mina klienter ska få grymma resultat samt ha kul på träningen är A och O men det är också väldigt viktigt att allt vi gör med träning/kosten ska vara väl utformat efter klientens vardag så den inte blir lidande eller negativt påfrestande.
Personligen har jag utövat idrott på elitnivå och har även jobbat med ett uppdrag inom det Svenska alpina handikapps landslaget där jag stod för fys och kost till en av Sveriges åkare som tävlade i Sotji.
Som person tror jag att jag kan tillföra väldigt mycket god kompetens, erfarenhet samt inspiration då jag har varit med om mycket i mitt liv som involverar detta.
Min syn på träningen är att det är oerhört viktigt att man anpassar träningen efter klientens status, erfarenhet och personliga mål samtidigt som man får resultat.

 
Jag ser fram emot att får träffa och hjälpa just dig att nå dina mål. Har du några frågor gällande träning/kost och vill veta mer? Tveka inte på att fylla ”kontakta mig” formuläret så återkommer jag så fort jag kan. //Marcus

 

Certifiering

Diplom_kostDiplom_pt